m
Back to Top

PRAKTISK INFORMATION

Sammanfattande info

Minilajvet utspelar sig i lajvkampanjen Sanctera och kretsar kring gruppen Grågripen, en samling monsterjägare på en borg djupt i skogarna. De står inför det desperata valet att, i kampen mot den apokalyptiska värld de lever i, utföra en ritual som för alltid kommer att förändra och förvrida dem. Fokus för lajvet ligger därför i deras vardag av träning, mentala förberedelser, att leva i skuggan av en apokalyps och tiden som leder upp till ritualen. Så klart jagas det även en del monster.

Vi ser roller främst har anknytning till Grågripen, både elever, lärare och vänner, men andra rollförslag är varmt välkomna. Har du en idé eller tanke, hör gärna av dig till någon av arrangörerna.

När?

2-5 Maj 2019

Vart?

Göransborg Scoutgård, Skåne

Kostnad?

600 kr, inkluderar mat och sovplats i sovsal.

Åldersgräns?

15 år

Anmälan?

Anmälan öppnar 14 december

Boende

Göransborgs Scoutkår har flertalet sängplatser för våra deltagare. Dusch, Toaletter och rinnande vatten finns. Önskas det kan man få bo i tält utomhus i sin egna läger. Vid senare tillfälle kommer vi ta in era önskemål på sovplatser så arrangörer kan placera folk tillsammans efter största möjlighet.

Mat

Mat kommer lagas av dedikerad kökspersonal på plats och ingår i anmälningsavgiften. Det kommer finnas både kött och veganska alternativ. Mer information om maten kommer släppas senare.

Alkohol

Detta lajv är alkohol och drogfritt.

Sjukvårdsberedskap

Det kommer finnas förberedelser för olycka på plats. Är du sjukvårdsutbildad får du gärna höra av dig till oss. Vid akut situation finns en bil på plats som beredd att ta deltagare till Hässleholm akutmottagning (ungefär 4km bort).

Parkering

Parkering får endast ske på godkända platser som arrangörerna har pekat ut. Parkering kommer vara gratis under arrangemanget.

Skjuts till lajvet

Ta tåget till Höör Station, där en arrangör eller funktionär kommer att hämta dig med bil. När lajvet närmar sig kommer vi att skicka ut ett skjutsformulär där du kan fylla i sina skjutsbehov och -förutsättningar.

Djur på lajvet?

Husdjur är tyvärr inte tillåtna på lajvet.

Trailern presenteras på Prolog

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!